Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

BEACHVOLLEYBALWEEK

Datum: 21-26 juni 2022
Tijd: Wordt nog bekend
Locatie:
Wordt nog bekend

BOSKOOPSE BEACHVOLLEYBALWEEK

Het feestjaar zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een sportief element. Daarom kunnen alle Boskopers in deze week kennis maken met een zomersport bij uitstek: beachvolleybal. Deze moderne sport kan op het allerhoogste (Olympische) niveau beoefend worden, maar is ook zeer geschikt als recreatieve ‘campingsport’ voor jong en oud.

Wist u dat maar liefst drie Boskopers (Eric-Jan Rothfusz, Jonas Oudijk en Sam van der Loo) deze sport beoefenen op het allerhoogste niveau in Nederland, namelijk de eredivisie? Daarmee kunnen we Boskoop gerust uitroepen tot HET beachvolleybaldorp van Nederland!

De eredivisie is een reeks toernooien die in de maanden mei t/m augustus door heel het land trekt en onder meer Groningen, Utrecht, Tilburg, Nijmegen en Rotterdam zal aandoen. Voor de eerste keer strijkt de toer nu ook hier neer. Op zaterdag 25 en zondag 26 juni zullen de Boskoopse matadoren in hun eigen dorp de strijd aanbinden met de top van Nederland. Onnodig te zeggen dat wij heel het dorp op de tribunes verwachten om onze plaatsgenoten aan te moedigen!

Bent u geen sportliefhebber? Geen probleem, want in de typische beachvolleybalsfeer gaan sportieve topprestaties hand in hand met een hapje en een drankje, ontspanning en amusement. Kijk maar eens op deze website.  Spektakel gegarandeerd!

Op de tijdelijke accommodatie die speciaal voor het toernooi zal worden aangelegd, zullen in de voorafgaande dagen clinics en toernooien worden georganiseerd voor allerlei doelgroepen, zoals scholieren, verenigingen, bedrijven, etc.. Ook de Poolse arbeidsmigranten worden daarbij niet vergeten. Hun nationale mannenteam is al twee keer achter elkaar wereldkampioen volleybal geworden, dus zij zijn echte kenners van de sport.

Genoeg gelezen. Kom het gewoon meemaken, die Boskoopse Beachvolleybalweek!

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Vragen?

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Heb je suggesties, ideeen of vragen neem dan contact met op ons via contact@boskoop800.nl