‘De schone van Boskoop’

Het verhaal over een typisch Nederlands dorp dat een speler van wereldformaat werd.

Boek direct uw kaarten!

KLIK HIER

 

theatervoorstelling

DE SCHONE VAN  BOSKOOP

hoe een klein dorp de wereld veroverde

Van Boskoop tot New York, hoe een klein dorp de wereld veroverde. Een theaterproductie over een typisch Nederlands dorp dat door de hard werkende inwoners een speler van wereldformaat werd. Wellicht zegt het je niets, maar iedereen kent Boskoop! De uitdrukking ‘over de brug komen’ refereert aan de jaarlijkse betaaldag van de kwekers, die daadwerkelijk de brug over moesten voor hun betaling. Boskoop is het grootste boomkwekerijgebied van Europa; de aardbei werd rond 1600 door de Boskoopse vrouwen op grote schaal in Nederland geïntroduceerd; en vergeet vooral niet de wereldwijd bekende geel/rode appel ‘Schone van Boskoop’, die in de volksmond ook wel de ‘Goudrenet’ wordt genoemd. 

Vanaf half juni 2022 is deze anderhalf uur durende voorstelling exclusief te zien in Boskoop, waar het voor aanvang ook mogelijk is om heerlijk te dineren. Een 3 gangen menu geserveerd door kwaliteitscateraar Dufais, met een speciaal voor deze voorstelling ontwikkeld dessert, van Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven (Heel Holland Bakt). Trakteer uzelf op deze complete avond uit en laat u verrassen door een spannend verhaal over doorzetten, passie, liefde maar vooral over hoe dit gekende dorp de wereld veroverde.

Mis het niet en wees er op tijd bij ! 

Reserveer nu uw plaatsen via deze link.

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Casting voor kinderen van start, volwassenen rond!

Voor de kinderrollen in de theatervoorstelling De Schone van Boskoop zijn we op zoek naar jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 11 jaar (of iets ouder met een jonge uitstraling). Ben jij geschikt voor het theater, vul dan voor 7 maart het formulier in op onze site via deze link (kinderen):  https://boskoop800.nl/castingformulier/ De casting vindt op 13 maart plaats. 

Vragen?

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Heb je suggesties, ideeen of vragen neem dan contact met op ons via contact@boskoop800.nl