‘De schone van Boskoop’

Het verhaal over een typisch Nederlands dorp dat een speler van wereldformaat werd.

 

theatervoorstelling

DE SCHONE VAN  BOSKOOP

hoe een klein dorp de wereld veroverde

Van Boskoop tot New York, hoe een klein dorp de wereld veroverde.

De muziektheatervoorstelling De Schone van Boskoop speelde in juni en juli 2022 een maand lang in het Flora Theater Boskoop. De zeer goed bezochte voorstelling wist de harten van de bezoekers te raken en mocht lovende reacties en (5 sterren) recensies ontvangen. Ben Cramer speelde een van de hoofdrollen en Tess Merlot, Hanno van der Loo, Frédérique Sluyterman van Loo, Jary Sluijter en Erik Brey wisten het publiek keer op keer te verrassen.

Extra bijzonder waren de voorstellingen georganiseerd voor minder validen en ook meer dan 400 schoolgaande kinderen konden dankzij de gemeente Alphen aan den Rijn de voorstelling bezoeken. Dat het publiek genoot bleek wel uit de vele positieve reacties die de stichting na afloop mocht ontvangen, met als mooiste compliment dat men door deze voorstelling nog trotser was op hun dorp. Voor degenen die de voorsteling willen zien, maar het hebben gemist of diegene die nog een keer wil nagenieten is er van de voorstelling een prachtig fotoboek gemaakt, die voor € 5,- te koop is bij Bruna Jongejan en Primera Groenendijk in Boskoop.

 

Feestelijk jaar volop bezig!

Inmiddels is het feestjaar al over de helft en wat een mooie momenten hebben we met zijn allen mogen beleven. Een spectaculair openingsfeest, een ontbijt op de zijde, een week lang groot feest, diverse tentoonstellingen en exposities, de succesvolle theaterproductie De Schone van Boskoop, het beachvoleybaltournooi en ga nog maar even door. We zijn er nog niet dus houd vooral de facebookpagina in de gaten voor de aankomende evenementen !

Vragen?

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Heb je suggesties, ideeen of vragen neem dan contact met op ons via contact@boskoop800.nl