Wij gaan iets onvergetelijks neerzetten. Van,voor en door Boskopers.

Doneer een bedrag, word
sponsor en  doe mee!

HELP ONS
WORD SPONSOR

Wilt u sponsor worden of een financiele bijdrage geven en dit liever handmatig overmaken? Dat kan. U kunt het bedrag overmaken op NL07 RABO 0369 2671 92 ten name van: Stichting 800 jaar Boskoop.

In 2022 is het 800 jaar geleden dat de naam van het huidige Boskoop voor het eerst vermeld wordt. We willen dit uitgebreid vieren met álle Boskopers, te beginnen met een knallende start op 4 februari, een feestweek vanaf 18 juni en een afsluiting om nooit te vergeten op 10 december.

Ook wordt er hard gewerkt aan een professioneel theaterstuk ‘de Schone van Boskoop’ in juli/augustus, Plantariumgebouw.

Iets onvergetelijks neerzetten kost veel geld omdat we tegen lage bijdrages of zelfs gratis deze events voor ons allen willen aanbieden. Denk hierbij aan artiesten, techniek, vergunning aanvragen, voldoen aan veiligheidseisen, marketing, etc. Uiteraard schrijft Stichting Boskoop800 naar fondsen, speuren we naar subsidies en kloppen aan bij de gemeente. Dit is al in volle gang en een mooie basis!

Maar we willen feest vieren met alle toeters en bellen! En daarvoor kunnen we jouw sponsoring heel goed gebruiken. Klik op ‘Sponsor worden!’ en lees hoe ook jij mee kunt helpen.

Boskoop800 wordt gevierd van, voor en door Boskopers.

Namens Stichting 800 jaar Boskoop, bedankt! Heel waardevol!

Vragen m.b.t. sponsoring: steun@boskoop800.nl

 

SPONSOR
WORDEN!

Bedankt voor jullie steun