Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

EINDFEEST

Datum: 10 december 2022
Tijd: Wordt nog bekend
Locatie: locaties door Boskoop

Eindfeest Boskoop800

En voor je het weet is een jaar alweer voorbij. Maar niet zonder een feestelijke afsluiting!

Op zaterdag 10 december gaan we nog één keer knallen. Nog éénmaal geven we een feest waar het dak eraf gaat! Maar hoe sluit je het jaar knallend af?

Het wordt weer rennen om die kerstdagen voor te bereiden, dus waarom rennen we niet met zijn allen tezamen? Een zogeheten Santa Run heeft Boskoop nog nooit gehad. Trek die dag dus je mooiste kerstmannen of vrouwenoutfit aan en loop de tocht der tochten door het dorp. Langs de route moedigen het publiek en diverse muziekstands je aan. Het belooft een spektakel te worden die in de avond wordt gevolgd door een feest. Nog één keer genieten van alles wat in het teken van Boskoop 800 staat: Van, voor en door Boskopers.

Freek Tasma
Namens de eindfeestcommissie van Boskoop800

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Download

Stichting Boskoop800 helpt je graag verder! Ben je op zoek financiële steun? Download bijgaande inschrijfformulier en wij kijken wat we voor jou en jouw idee kunnen betekenen.