Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

EXPOSITIE

Datum: 24 feb – 30 apr 2022
Tijd: Tijdens openingstijden
Locatie: Boomkwekerijmuseum

EXPOSITIE

Heb je een kunstwerk gemaakt of heb je een kunstwerk in je bezit dat het thema 800 jaar Boskoop goed in beeld brengt? Meld je dan als deelnemer van de expositie ‘Boskoop 800 jaar Creatief’! Deze gaat plaatsvinden in het Boomkwekerijmuseum.

Boskoop Creatief nodigt inwoners van Boskoop én cursisten van Boskoop Creatief uit om hun visie op Boskoop in heden en verleden te verbeelden. Het thema 800 jaar Boskoop kun je breed interpreteren. Denk bijvoorbeeld aan

  • de geschiedenis van Boskoop;
  • het opvallende slagenlandschap met vele sloten;
  • het kwekersvak;
  • de bekendheid over de wereld;
  • de flora en fauna;
  • de architectuur;
  • de initiatieven op vrijetijdsgebied etc.

Verbeeld je idee in een beeldhouw- of boetseerwerk, keramiek, schilderij, tekening, collage, borduurwerk. De keuze van de techniek staat vrij.

Heb je een kunstwerk uit het verleden dat in het thema past, dan mag je dat zeker inzenden. Zelfgemaakt of een erfstuk uit je familie, het mag allemaal.

Aanmelden voor deelname kan tot uiterlijk 30 december 2021 op de website van Boskoop Creatief: www.boskoopcreatief.nl of direct op deze link: https://boskoopcreatief.nl/inschrijfformulier-voor-800-jaar-boskoop-in-beeld/. Om zo veel mogelijk werk te kunnen tonen, zijn vooral werkstukken met kleine afmetingen van harte welkom. Ook (of vooral) driedimensionale kunst is van harte welkom.

De expositie loopt van 24 februari tot 30 april 2022. Als dat mogelijk is, willen we de expositie feestelijk openen op vrijdagavond 25 februari 2022.

Zie voor de openingstijden en toegangsprijs de site van het museum: https://boomkwekerijmuseum.nl/openingstijden/

Bezoek je alleen de expositie? Dan geldt een gereduceerd tarief. Meld dit bij binnenkomst.

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Vragen?

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Heb je suggesties, ideeen of vragen neem dan contact met op ons via contact@boskoop800.nl