Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

FOREVER YOUNG

Datum: 8 april, 11 juni en 19 november
Tijd: Wordt nog bekend
Locatie:
The Cube

FOREVER YOUNG

In het voorjaar van 2021 heeft een aantal mensen die The Cube een warm hart toedragen om de tafel gezeten om te brainstormen over wat The Cube kan bijdragen aan Boskoop 800. Aangezien The Cube over een prachtig podium beschikt en plaats kan bieden aan zo’n 200 gasten, is besloten om bandavonden te organiseren. Boskoop heeft een rijke historie aan uitstekende bands en verschillende bekende namen die in de afgelopen 40 jaar de podia hebben gedomineerd. Zij hebben toegezegd weer in de, zoveel als mogelijk, oude bezetting The Cube te laten trillen op de grondvesten. Daarvoor zijn maar liefst 3 avonden gepland: op 8 april, 11 juni en 19 november van komend jaar. Op deze avonden zullen diverse historische bands worden aangevuld met meer recentere bands, dj’s en andere verrassende activiteiten waarbij live muziek de boventoon voert. Heel speciaal is de avond waarin de LP, die 4 Boskoopse bands 40 jaar geleden hebben uitgebracht, volledig zal worden gespeeld in de originele bezetting van toen. En de avond waarin we op gepaste en zeer muzikale manier de muzikanten, die een belangrijke rol hebben gespeeld in de muzikale historie van Boskoop, gedenken en vieren.

De Boskoop Forever Young avonden zijn geschikt voor alle leeftijden, er is voor iedereen genoeg te zien, horen en te beleven. Iedereen die van muziek houdt zal verwend worden. Zowel nostalgie als hedendaagse muziekgenres komen aan bod. De entreeprijs wordt met 5 euro laag gehouden, zodat iedereen kan deelnemen aan dit muziekfestijn. Van de 5 euro entreegeld wordt 4 euro gebruikt om een leuke avond te organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking en voor cliënten van Tom in de Buurt. Iedereen is welkom, maar let op: we verwachten veel animo voor de avonden, dus zorg dat je op tijd de entreekaarten aanschaft.

We zien jullie graag op komende 8 april in hét poppodium van Boskoop: The Cube!

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Vragen?

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Heb je suggesties, ideeen of vragen neem dan contact met op ons via contact@boskoop800.nl