Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

Passie voor groen

Datum: 21 november t/m 19 december
Tijd: Openingstijden Bibliotheek Boskoop
Locatie:
Bibliotheek/Het raadHuis Boskoop

Foto expositie Passie voor Groen

De Boskoopse fotografe Peet Hiddink houdt van 21 november t/m 19 december in de biliotheek van het raadHuis Boskoop een prachtige foto expositie met het thema Passie voor Groen. Als inwoner van Boskoop en wonend met rondom boomkwekerijen om haar heen ligt het thema van deze foto-expositie  haar na aan het hart!

“Je onderdompelen in het ‘groen’ van de natuur voelt goed en rustgevend. Niet alleen onze lichamelijke gezondheid, maar ook de geestelijke gezondheid is erbij gebaat. Denk alleen al aan de schoonheid die we kunnen zien in o.a. planten, bloemen en bomen, die ons nog een toegevoegde waarde kan bieden. Er is een enorme variëteit aan vormen, structuren, kleuren e.d.  waar te nemen. Zo kunnen we extra genieten van al het ‘groen’ om ons heen in zijn vele facetten”.

Peet wilt mensen stimuleren om met ‘andere ogen’ te gaan kijken naar en een (grotere) passie te ontwikkelen voor GROEN!

De expositie is te bewonderen in de bibliotheek van het raadHuis Boskoop tijdens de openingstijden.

Fotografe Peet Hiddink is op woensdagmiddag 23 november en dinsdagmiddag 13 december van 14.00 uur tot 17.00 uur aanwezig om belangstellenden rond te leiden. Trek haar gerust voor vragen aan haar groene jasje.

Haar werk is te zien op www.artePhoto.nl

 

 

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Vragen?

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Heb je suggesties, ideeen of vragen neem dan contact met op ons via contact@boskoop800.nl