Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

GLUREN BIJ DE BUREN

Datum: 13 februari 2022
Tijd: 13.00 – 18.00 uur
Locatie: Heel Alphen aan den Rijn

GLUREN BIJ DE BUREN

Eén dag, vele huiskamers verspreid over alle kernen van Alphen aan den Rijn. Behalve dat er zondag 13 februari in grote getale optredens door heel Alphen aan den Rijn te bewonderen zijn, is het voor bezoekers van Gluren bij de Buren hét aangewezen moment om binnen te stappen bij buurtgenoten en nieuwe mensen te leren kennen. 

Op deze zondag kan er door heel Alphen aan den Rijn gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij tientallen lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 13.00 en 18.00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van zangers, cabaretiers, theatermakers, sprekers of andere podiumkunstenaars van 30 minuten, die gratis zijn te bezoeken. Een plekje op de bank reserveren is niet nodig.   

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Vragen?

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Heb je suggesties, ideeen of vragen neem dan contact met op ons via contact@boskoop800.nl