Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

INTOCHT SINTERKLAAS

Datum: 12 november 2022
Tijd: 13.30 uur
Locatie: Hefbrug

INTOCHT SINTERKLAAS

Wat hoor ik nu van de Luisterpiet? Bestaat Boskoop 800 jaar? En zijn er daarom het hele jaar door feestjes in Boskoop? Wat fantastisch zeg! Als er één dorp is dat ik zo’n feestjaar gun, is dat Boskoopwel! Ik weet nog goed hoe het er 800 jaar geleden uit zag. In al die jaren is er wel heel wat veranderd. En dat is de actieve Boskopers zeker te prijzen!

Ik ben vereerd dat ik met de Sinterklaasintocht onderdeel mag zijn van het feestjaar. Ik hoop dat het net zo fantastisch wordt als afgelopen jaar, met duizenden zingende kinderen langs de kant, vrolijke muziek én een grote pietenpolonaise! Zijn jullie er ook bij 12 november? Misschien mogen jullie dan wel weer je schoen zetten ’s avonds!

Liefs van Sint en zijn Pieten

 

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Vragen?

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Heb je suggesties, ideeen of vragen neem dan contact met op ons via contact@boskoop800.nl