Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

OPENING

Datum: 4 februari 2022
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Online en op tv

OPENING

 Vele dagen, maanden en uren zitten er in de dik twee jaar tijd die vooraf gingen aan de voorbereidingen van dit feestjaar, met in het bijzonder deze avond. Als team werkten we aan een gevarieerd activiteitenprogramma, waarin jullie medewerking om dit samen te doen van groot belang was. Vanavond is dan de aftrap van dit feestelijke jaar, waarin het resultaat voor iedereen te zien zal zijn. De openingshandeling moet via het beeldscherm, maar we vertrouwen erop dat met de vele activiteiten die gaan komen, we elkaar nog vaak genoeg gaan zien.

Wat kun je van vanavond verwachten?
Een gevarieerd programma waarin we wat tipjes van de activiteitensluier gaan oplichten. Hoe kun je je voorbereiden? Haal een Boskoops Biertje samen met popcorn of een hapje in huis, hang de vlag vast in de mast en houd het programmaboekje bij de hand. Het nummer op de achterkant van het boekje (editie in de Gouwe Koerier) kan namelijk nog een leuk prijsje opleveren tijdens de uitzending.

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Download

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Ben je op zoek financiële steun? Download bijgaande inschrijfformulier en wij kijken wat we voor jou en jouw idee kunnen betekenen.