Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

Buckeskop Biggest Band

Datum: 17 september 2022
Tijd: 15.30 uur
Locatie:
parkeerterrein Flora Boskoop

Buckeskop Biggest Band

Dit event wil jij natuurlijk niet missen. Ben jij tussen de 8 en 80 jaar? Wil je muziek maken en je bucketlist compleet maken door mee te doen in de grootste band (voor meer informatie, lees hieronder verder)

Bespeel jij een instrument? Gitaar? Bas? Of drums, toetsen of trombone? Of wellicht zing je, of heb je dat altijd al willen doen. Dit is je kans om samen te spelen met (heel veel) andere muzikanten.

Op 17 september 2022 organiseren we een optreden van de grootste band die je ooit in Boskoop hebt gezien en gehoord: Het parkeerterrein achter het Floragebouw wordt die dag één groot podium waar ook plaats is voor jouw drumstel of gitaarversterker en er staat een microfoon klaar voor jouw stem, blaasinstrument, tamboerijn of triangel.

Het wordt een geweldig evenement. Kijk maar op de filmpjes op deze site. Zelfs als je nooit gezongen hebt kun je toch meedoen!  Je krijgt vooraf via youtube instructies om de nummers thuis in te studeren. Iedereen kan meedoen!

Wij zorgen voor een perfecte geluidsinstallatie en helpen je bij het instuderen. Schrijf je in en doe mee! Keep on rocking!

Meedoen kan iedereen die Boskoper is of in Boskoop gewoond heeft of in Boskoop muziek gemaakt heeft. Leeftijd is onbelangrijk want op 17 september 2022 maken alle Boskoopse muzikanten van 8 tot 80  muziek in één band met elkaar.

Ook goed om te weten:
  • Meedoen kan iedereen die Boskoper is of in Boskoop gewoond heeft of in Boskoop muziek gemaakt heeft. Leeftijd is onbelangrijk.
  • Meedoen is kosteloos.
  • Elke deelnemer houdt zich aan de aanwijzingen van de muzikale leiding en de organisatie. Door je op te geven geef je aan dat je hiermee akkoord gaat.
  • Meedoen is op basis van volgorde van inschrijving: Als er van een bepaald instrument teveel deelname is in verhouding tot de overige instrumenten kan het zijn dat we je vragen om een ander instrument te kiezen of te zingen. Het moet immers wel muzikaal goed in elkaar steken.
Ook goed om te weten:
  • Je neemt zelf je instrument mee. Heb je geen instrument, maar wil je wel graag meedoen, geef dat dan aan, dan proberen wij je instrument te regelen.
  • Muzikanten met een elektrische (bas)gitaar, toetsen etc. nemen zelf hun (koffer)versterker mee. Voor akoestische instrumenten en zang zorgen wij voor microfoons.
  • Het optreden is geheel op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel tijdens het evenement.

Schrijf je dus snel in, dan is de kans het grootst dat je met je favoriete instrument kunt deelnemen.

Als je je ingeschreven hebt, krijg je een reply-mail van Boskoop 800.
Daarna ontvang je regelmatig een nieuwsbrief van Buckeskop Biggest Band met het laatste nieuws. Mocht dat niet zo zijn, check dan even je ongewenste email.


Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Vragen?

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Heb je suggesties, ideeen of vragen neem dan contact met op ons via contact@boskoop800.nl