Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

MINIATUUROPTOCHT LEGO

Datum: februari 2022
Tijd: Wordt nog bekend
Locatie: Online uitzending

MINIATUUROPTOCHT LEGO

Een evenement dat ook op de agenda staat van Boskoop 800 is de Miniatuuroptocht van Lego georganiseerd door de Krooshappers. Initiatiefnemer Iwan Vervoort heeft vorig jaar in een kleine 2 maanden tijd middels sponsorgelden en donaties ook nog eens een bedrag bij elkaar gekregen om de Hefbrug van Boskoop na te laten maken. De Hefbrug is inmiddels klaar, alleen het totaal beeld houden we nog even geheim. Wat hij wel wil loslaten is dat de brug 2,75 meter breed en 1,20 meter hoog is. Bouwer van de brug Erwin Govaerts heeft er 550 uur over gedaan om de ruim 55.000 steentjes op hun plek te zetten.

De hefbrug een icoon van Boskoop zal in eerste instantie ingezet worden in de miniatuuroptocht en daarna wordt deze op andere plekken in Boskoop tentoongesteld. Enkele weken geleden is de oproep gedaan om mee te bouwen aan de optocht.  Via basisscholen zijn er flyers verspreid en ook via de social media is er de nodige aandacht aan besteed. Sterker nog, het jeugdjournaal heeft zelfs aandacht besteed aan de miniatuuroptocht! Iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw een leuke carnavalskar! Om de optocht te doen slagen heeft de carnavalsvereniging natuurlijk wel inschrijvingen nodig. Dus wacht hier niet mee tot het laatste moment! Inschrijven kan tot en met 20 januari a.s. Op de website van de Krooshappers: https://krooshappers.nl/inschrijven/.

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Vragen?

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Heb je suggesties, ideeen of vragen neem dan contact met op ons via contact@boskoop800.nl