Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

MUZIKALE BOMEN IN GREENHEART COUNTRY

Datum: 9 en 23 maart, 6 april 2022
Tijd: 21.00 – 23.00 uur
Locatie: Studio Alphen (radio)

MUZIKALE BOMEN IN GREENHEART COUNTRY

Eerbetoon aan Boskoop800

Songs met het thema bomen, dat is een muzikaal eerbetoon van de makers van GHC: Janny & Hans van Dam. Aangeboden als muzikaal boeket voor feestvierend Boskoop. Bomen, als symbool van leven of als getuige van een levensverhaal, daarvan is een drieluik samengesteld, waar als trefwoord een boom in de titel en tekst voorkomt. Enkele voorbeelden: Whispering Pines, Blackberry Bramble, Chestnut Tree, Green Grow the Laurels, Magnolias, Crowberry, Willow Garden,  White Azaleas, Bramble and the Rose. Totaal zes uur,  ruim 100 songs, te horen bij Studio Alphen (radio) op de volgende data: woensdag 9 en 23 maart en 6 april, tijd: 21.00-23.00 uur. Tussen de songs het verhaal over de waarde van bomen voor ons leven.

Meer info: janny@countrygazette.nl  / www.countrygazette.nl

 

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Download

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Ben je op zoek financiële steun? Download bijgaande inschrijfformulier en wij kijken wat we voor jou en jouw idee kunnen betekenen.