Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

ONTBIJT op het dorp

Datum: 11 juni 2022
Tijd: 9.00 tot 11.00 uur
Locatie:
winkelstraat Boskoop
(Burg Colijnstraat)

ONTBIJT OP HET DORP

Op zaterdag 11 juni is het mogelijk om midden in de winkelstraat in Boskoop te ontbijten! Het ontbijt is voor alle inwoners van Boskoop, jong en oud, van de goede en de verkeerde kant van de brug (aan u te bepalen welke kant de juiste is). Een mooi moment om andere mensen te leren kennen. 

De dorpskernwinkels bieden dit groots ontbijt met verse broodjes, een koel drankje en uiteraard een heerlijk kopje koffie of thee aan. De streetparade van het scoutingbandconcours en orgelman Jan Jacob van Vliet zullen voor sfeerrijke muziek zorgen. 

 Een paar weken voor het ontbijt zullen wij meer informatie delen via het Facebook account  van 800 jaar Boskoop en andere kanalen. We hopen jullie in grote getalen te zien! 

 

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Vragen?

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Heb je suggesties, ideeen of vragen neem dan contact met op ons via contact@boskoop800.nl