Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

PRIKSLEERACE

Datum: 14 mei 2022
Tijd: Vanaf 9.00 uur
Locatie: IJsclub Otweg

Doe je mee…met de Boskoop800 Prikslee?

Ter ere van Boskoop800 houdt IJsclub Otweg op zaterdag 14 mei a.s. een heuse prikslee race.
Een oude traditie wordt op deze dag weer helemaal in ere hersteld. Niet op het ijs, maar gewoon op onze Combibaan aan het Paddegat in Boskoop!

Op een slalomparcours wordt op ludieke wijze een ‘afvalrace’ op tijd gehouden. Tussen 10.00 en 12.00 uur voor de jeugd tussen 6 en 12 jaar, verdeeld in leeftijdscategorieën. In de middag tussen 13.00 en 15.00 uur zijn de junioren en senioren aan de beurt. De deelname is helemaal gratis, dus we dagen alle Boskopers uit om in te stappen in één van onze 4 speciaal geprepareerde en voor groot en klein verstelbare Prikslee‘s!
En natuurlijk zijn er naast de eeuwige roem in de Boskoop800 historie ook mooie medailles te winnen tijdens de feestelijke prijsuitreiking.

Schrijf je vanaf nu in door een aanmeldingsmail te sturen aan info@ijsclubotweg.nl  met je naam en geboortedatum. Doe het snel, maar zeker vóór 7 mei 2022 omdat we per categorie maar een beperkt aantal plaatsen hebben. Naast een beetje spierkracht en wat sportief gekleed (of verkleed) hoef je verder niets mee te nemen. De eerste 40 pupillen die zich aanmelden, worden uitgenodigd voor een gratis superleuke en professionele Inline Skate Clinic, voorafgaand aan de Boskoop800 prikslee race diezelfde ochtend!

De combibaan van IJsclub Otweg wordt feestelijk aangekleed met muziek, wedstrijdspeaker en natuurlijk ook de nodige koek en zopie. Even terug naar die oude gezelligheid! En mocht er slecht weer voorspeld zijn, schuiven we de datum van dit gezellige evenement gewoon een weekje op. Dat staat dan ook weer op onze website www.ijsclubotweg.nl

Want Priksleeën gaan we zeker doen en zien jullie aanmeldingen van jong én oud graag tegemoet!

 

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Vragen?

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Heb je suggesties, ideeen of vragen neem dan contact met op ons via contact@boskoop800.nl