Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

SAY JEZZ TO JAZZ

Datum: 10 april
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Floratheater

Paradise Bigband “Say Jezz to Jazz”

Boskoop staat bekend om zijn bandjescultuur, oftewel er zijn veel muzikanten, zangers en zangeressen. Die wil de bigband uitnodigen! De Paradise Bigband uit Boskoop bestaat uit bijna 20 muzikanten, aangevuld met een vijftal zangersen zangeressen. Het orkest heeft een breed repertoire: van Count Basie tot Michael Bublé en van Glenn Miller tot Amy Winehouse en Bruno Mars en is vaak te beluisteren tijdens feesten en grote evenementen als Sail Amsterdam en de jaarlijkse Country and Christmasfair in Haarzuilens. In het kader van Boskoop 800 organiseert de band “Say Jezz to Jazz”. Muzikanten, zangers en zangeressen uit Boskoop en omgeving nodigen we uit om mee te doen aan ons concert. Dat gaat niet zomaar. De band wil er een fantastisch evenement van maken en vraagt je om een filmpje of audioopname op te sturen waarop je speelt of zingt. Op basis hiervan krijg je wel of geen uitnodiging om mee te doen aan het concert.

Welke muziekstukken ga je uitvoeren? Ga naar onze website. Daar staan titels waaruit je kunt kiezen en linkjes naar bladmuziek. Krijg je een uitnodiging, dan oefen je een paar keer met de band. Of je genoeg “jazzfeeling” hebt, gaan we ook beoordelen. We hebben een jury. Alleen, wie daarvan deel uitmaken, blijft nog even geheim. Geef je op en stuur je opname in voor 15 februari 2022 naar info@paradisebigband.nl. Nadere info: www.paradisebigband.nl.

Datum concert: 10 april, tijd: 20.00 uur
Plaats: Floratheater
Deelname is gratis.
Reageer snel, er is maar beperkt plaats!

Paradise Bigband

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Vragen?

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Heb je suggesties, ideeen of vragen neem dan contact met op ons via contact@boskoop800.nl