Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

SCOUTINGBANDCONCOURS

Datum: 11 juni 2022
Tijd: 10.00 uur 
Locatie: Raadhuisplein

SCOUTINGBANDCONCOURS

Honderden muzikanten verzamelen zich op zaterdag 11 juni 2022 in Boskoop. Want dan is het tijd voor het Landelijk Scoutingband Concours! Deze muziekwedstrijd vindt ieder jaar plaats en is hét moment voor alle scoutingbands om zichzelf te presenteren.

Ieder jaar organiseert een andere scoutingband het concours. Dit betekent dat het concours ieder jaar op een andere locatie in Nederland plaatsvindt. En in dit feestjaar dus in Boskoop! Misschien kunt u zich de laatst keer in Boskoop nog wel herinneren, dat was in 2014 op het terrein van de Schouw.

Tijdens het Scoutingbandconcours laten tien scoutingbands uit heel Nederland zich zien en horen. Zij spelen dan muziek tijdens de Mars- en Showwedstrijden. Deze optredens worden beoordeeld door een vakkundige jury. Naast het wedstrijddeel is een ander belangrijk onderdeel van de dag het ontmoeten van, en samen spelen met andere bands uit heel Nederland. Een bijzonder spektakel dat u niet wilt missen!

 

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Vragen?

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Heb je suggesties, ideeen of vragen neem dan contact met op ons via contact@boskoop800.nl