Bekijk hier de nu bekende aankomende
activiteiten.

Zelf ideeën?
Meld je HIER aan!

 

ACTIVITEITEN

WATERSPEKTAKEL BIJ DE HEF

Datum: 9 april 2022
Tijd: 18.00 uur tot 24.00 uur
Locatie:
Hefbrug/centrum Boskoop
Gouweplein

WATERSPEKTAKEL BIJ DE HEF

 

De online aftrap op 4 februari was natuurlijk feestelijk om vanaf de bank te bekijken, maar een spectaculaire aftrap met zijn allen bij elkaar, daar moesten we nog even op wachten! Op zaterdag 9 april zal in de avonduren dan ook een waar spektakel gaan plaatsvinden in de dorpskern van Boskoop. Als jij net zo uitkijkt om jouw dorpsbewoners weer onder het genot van een hapje en drankje te zien, dan moeten we even flink onze Boskoopse duimen draaien zodat dat gaat lukken, toch?

Er is een show op maat met flyboarders die de Gouwe gebruiken als hun speelterrein. Een combinatie van muziek met laser en vuurwerk zal ervoor zorgen dat je een keer met liefde voor de brug staat te wachten. Samen met de Boskoopse horeca hoeft dat niet op een lege maag te gebeuren. Er komen veel plekjes voor je hapje en drankje en over het dorp verspreid zijn er optredens van Tess Merlot, Mag het wat zachter en Alice Springs.

We kijken er zo naar uit om iedereen op de kades te zien genieten en met een geweldig feest een creatief, actief, muzikaal en bovenal sociaal Boskoop800 jaar te kunnen delen. Tot 9 april!

Cynthia Korver
Namens de openingscommissie van Boskoop800

Meld je aan!

Heeft jouw gezin, straat, club of bedrijf een leuk idee om in dit feestjaar mee uit te pakken? Laat het ons weten. Dan kijken we of je hierin uniek bent en geven we tips, tricks en waar je eventueel hulp kunt vragen! Kijk dan snel hier!

Vragen?

Stichting 800 jaar Boskoop helpt je graag verder! Heb je suggesties, ideeen of vragen neem dan contact met op ons via contact@boskoop800.nl